Let op geld lenen kost ook geld

Geldlenen is een kredietmakelaar met al meer dan 40 jaar ervaring in kredietverlening. We zijn uitgegroeid tot marktleider in consumentenkredieten in België.

Wij dienen de persoonlijke kredietaanvragen van onze klanten in, bij de meest bekende Belgische kredietinstellingen en banken. In 2012 is geldlenen overgenomen door een dochterbedrijf van Qmulus. Sindsdien zagen we een constante groei.

Qmulus zoekt actief naar investeringsmogelijkheden

Wij dienen persoonlijke kredietaanvragen van onze klanten in bij de meest bekende Belgische banken en kredietinstellingen. In 2012 is Geldlenen overgenomen door een dochterbedrijf van Qmulus en heeft sindsdien met begeleiding van Qmulus een continue groei laten zien.

Qmulus is actief op zoek naar investeringsmogelijkheden

De oprichters / aandeelhouders van Qmulus zijn ervaren en succesvolle ondernemers. Zij zijn al sinds 1990 samen aan de slag en de oprichters van Direct Wonen. Nadat dit bedrijf succesvol was uitgebouwd hebben zij de focus verlegd naar overnames en het laten groeien van de ondernemingen waarin is geïnvesteerd. Een ondernemer werkt naar de overtuiging van Qmulus beter met een ondernemende participant, omdat een dergelijke combinatie kan leiden tot sterk synergetisch teamwork. Qmulus gelooft in ondernemen met focus, lef en gevoel voor timing. Successen vieren en altijd op zoek zijn naar verbeteringen moet in het DNA van een ondernem(er)ing zitten, maar ook fouten herstellen, doorpakken en durven stoppen als de ingeslagen weg nergens toe leidt. Succesvol ondernemen met een ambitieus groeipad kan bereikbaar worden met kapitaal en hulp van het team van Qmulus. Naast onze expertise in operational excellence bieden we actieve ondersteuning op financiële en strategische uitdagingen en een constructief klankbord voor de ondernemer.

Heb je een goedlopend (internet) bedrijf in de financiële diensten sector en ben je op zoek naar groeikapitaal? Dan horen wij graag van je. Meer weten? Neem contact met ons op! www.qmulus.nl